Translate

EN NL

ourStoryHeader
   
Wie zijn wij bij

THE LITTLE GYM HAARLEM


 

Nina IINina

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?
De grappige antwoorden die de kinderen soms op onze vragen geven. Bijvoorbeeld: 'Wie weet er een oplossing voor vervuiling van de uitlaatgassen die uit de auto komen'? 'Gewoon een knijper erop doen'.


Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
Van kleins af aan ben ik al gek op sport. Daarom heb ik ook de ALO gedaan, de Opleiding voor gymdocent. Als kind heb ik een hele tijd aan waterpolo gedaan, hierna zat ik op softbal en begon met wedstrijdturnen. Het turnen was wel de sport waar ik het meest van hield omdat je echt je hele lichaam gebruikt en het erg goed is voor je kracht en conditie. Ik heb dan ook een hele tijd de wedstrijdgroep getraind bij de turnvereniging en hierna ben ik begonnen met werken bij The Little Gym waar het turnen ook weer terug komt.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik het liefst aan turnen en dansen. Ook lees ik graag boeken en speel ik graag met mijn kinderen.

Zonder wat kan je niet leven?​
Zonder de zon, ijs en mijn kindjes.

Waar heb je gewoond?
Ik woon al mijn hele leven in Haarlem. Tussendoor heb ik een jaar in Costa Rica gewoond voor mijn eindstage. Daarna ben ik weer in Haarlem gaan wonen.
   

Natasja IINatasja

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

Het is geweldig om te zien hoe kinderen de zaal binnen komen, de één rent naar binnen en de ander juist wat voorzichtiger, maar uiteindelijk gaan ze allemaal met een grote glimlach naar buiten. De heerlijke eerlijkheid en fantasie van de kids, maakt de openingskring al een feestje. Daarna gaat de magische ontdekking beginnen en gaan de kids er helemaal op in. Want de kids horen lachen en zien genieten vanuit de lobby is zo tof!

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
Als klein meisje weigerde ik zelfstandig te lopen. Maar toen het niet anders kon, is de passie voor sport begonnen. Al snel toverde ik het huis om tot een gymzaal, en besloten m’n ouders dat turnen écht iets voor mij moest zijn. En ze hadden gelijk, langzaam turnde ik het niveau omhoog en trainde ik snel een aantal dagen per week. Daarnaast waren Biologie en Lichamelijke Opvoeding (gym) mijn favoriete vakken, en werd een opleiding in de sportrichting geen moeilijke keuze. Daarna is sport altijd een onderdeel van m'n leven gebleven.

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
In m’n vrije tijd zoek ik graag gezelligheid op bij vrienden of familie, heerlijk buiten op het terras of in het park. En vooral als het zonnetje dan ook nog schijnt. En een aantal weken per jaar ben ik ook in Italië te vinden, heerlijk land!

Zonder wat kan je niet leven?​
Ik heb erg graag mijn familie en vrienden om me heen, deze gezelligheid zou ik absoluut niet willen missen.

Waar heb je gewoond?
Ik ben geboren in Alphen aan den Rijn, en woon inmiddels al een aantal jaar in Leiden.

  

Vera IIVera

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

Tijdens de openingskring van de Bengels/Gangmakers les doe je als instructeur hard je best om te vertellen waar we het die dag over gaan hebben. Je vertelt wat we gaan oefenen en wat het thema is. Regelmatig gebeurt er dan iets magisch bij een van de kinderen en moeten ze echt direct vertellen wat er in hun koppie rond gaat. Zo kun je je voorstellen dat je als instructeur aan het vertellen bent over het thema 'verhalen vertellen' en dat er een Bengels spontaan begint te vertellen dat hij vandaag gaat logeren bij opa en oma. Of dat je aan het vertellen bent over 'samenwerken' en dat er een Gangmaker voluit begin te vertellen over dat zijn/haar broertje vandaag jarig is. Deze onbevangenheid en spontaniteit zorgt ervoor dat ik elke dag plezier heb in mijn werk en mooie momenten kan delen met mijn collega's.

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
Zelf was ik als jong minimensje al niet te houden. Ik klom, bewoog, draaide en rolde. Mijn ouders hebben toen al vroeg besloten dat gymmen echt iets voor mij was. Vanaf mijn 8ste jaar ben ik professioneel gaan turnen en al snel trainde ik 6 dagen in de week. Het turnen heeft mij gemaakt tot wie ik ben: sterk en flexibel. Mijn jeugd is misschien dan wat anders geweest dan vele andere kinderen, maar ik had het voor geen goud willen missen. Ook omdat ik er nog steeds profijt van heb, doordat ik veel sporten gemakkelijk oppak.


Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
Natuurlijk geniet ik van het gezellige gezinsleven samen met mijn zoontje Boris en partner. Daarnaast ga ik in de winter graag met vrienden naar de sneeuw en zoeken we mooie FreeRide gebieden op om te snowboarden. In de zomer zijn we vooral te vinden aan de kustgebieden. Een mooie combinatie van surfen, genieten van de zon met een lekker drankje, is iets wat ik het liefst doe in de zomer.

Zonder wat kan je niet leven?​
Mijn zoontje Boris

Waar heb je gewoond?
Geboren in Krommenie, gewoond in Amsterdam en nu sinds 5 jaar in Utrecht.

   

Heike IIHeike

Instructeur

Wat is je favoriete The Little Gym verhaal?

Het verhaal in de jungle en/of in het bos! Een vleermuis die op zijn kop in slaap valt, aan de lianen slingeren, beren in de grot, in de modder rollen en krokodillen die je in bil bijten…HAP! Favoriete trucje ouder kind lessen; back whoop dee doo.
Favoriete trucje pre-k; borstwaartsom & de handstand.

Hoe raakte je geïnteresseerd in sport?
Vroeger was ik altijd al een energiek persoon, sporten vond ik dus ook zeker heerlijk! Ik heb een lange tijd geturnd op hoog niveau, gehockeyd en altijd gedanst. Vervolgens ben ik naar de ALO in Amsterdam gegaan. Waarom vind ik het plezier in bewegen overbrengen naar de kinderen en de rol van bewegen in de ontwikkeling zo belangrijk? Al bewegend leert het kind zichzelf en de wereld kennen. Een kind dat zich gemakkelijk beweegt bouwt veel zelfvertrouwen op, zodat het zich thuis kan voelen tussen leeftijdsgenootjes, op school en in het gezin. Zo wordt jou zoon/dochter al bewegend wijzer!

Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst activiteiten aan het doen met vrienden. Skiën, weekendjes weg, uitstapjes, borrelen, sporten, genieten van de zon en ga zo maar door!

Zonder wat kan je niet leven?​
Ik kan niet leven zonder mensen (die dicht bij mij staan) om mij heen, dansen en goed eten ;)!

Waar heb je gewoond?
Ik kom uit Zundert (Brabant), vervolgens jaren lang in Culemborg gewoond en nu woon ik al een aantal jaar in Amsterdam.