Translate

EN NL

blogHeader
Nieuwe ideeën, visies en tips van

  Local News 

Samenwerking The Little Gym Haarlem en International School Haarlem

International School Haarlem en The Little Gym Haarlem

The Little Gym in Haarlem gaat vanaf september 2017 een samenwerking aan met de International School Haarlem (ISH). Een ideale manier voor (expat)kinderen om op school en na schooltijd in contact te komen met leeftijdsgenootjes en om zich te ontwikkelen op creatief en sportief gebied.


Overdag gaan de kinderen naar een gerenommeerde internationale school en krijgen zij les over allerlei uiteenlopende zaken. Na school is het tijd om te spelen, te ontdekken en zich verder te ontwikkelen bij The Little Gym Haarlem!

Nieuwe vrienden voor kinderen en ouders

Over het algemeen wonen de kinderen van expats maximaal twee jaar in Nederland en krijgen ze in die periode thuis les. Hierdoor komen ze weinig in aanraking met leeftijdsgenoten, terwijl dit juist belangrijk is voor de sociale ontwikkeling van deze kinderen. De ISH en The Little Gym Haarlem zijn ideale plekken voor expatkinderen om te leren en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes te ontmoeten.


Voor de ouders zijn de ISH en The Little Gym ook een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere expats en de lokale inwoners van Haarlem. Doordat een groot deel van de ouders een internationale achtergrond heeft, is het contact vaak snel gelegd.

 

Samenkomst van culturen

De ISH en The Little Gym krijgen kinderen gezamenlijk les en leren ze niet alleen elkaar kennen, maar ook de culturen van hun klasgenootjes. De lessen op de internationale school en bij The Little Gym worden in twee talen gegeven; in het Nederlands en in het Engels. Hierdoor bieden we samen de ideale plek voor sociale ontwikkeling en groeien de leerlingen op tot betrokken en verantwoordelijke wereldburgers.

Plezier na schooltijd bij The Little Gym Haarlem

De International School Haarlem vindt het belangrijk om samen te werken met partijen die een soortgelijke visie hebben als zij zelf. The Little Gym is zo’n bedrijf. Ontwikkeling, gezondheid en beweging staan centraal, daarom is een samenwerking tussen beide organisaties ideaal. Dit houdt in dat de leerlingen van de school bij The Little Gym terecht kunnen voor gymlessen, turnlessen en vakantieprogramma’s. Met muziek, plezier en beweging ontwikkelen de kinderen zich spelenderwijs, krijgen ze meer zelfvertrouwen en hebben ze een uitlaatklep voor hun energie.

plezier na schooltijd-min

Daarnaast geef je kinderen met een wekelijkse activiteit houvast en bied je ze de gelegenheid om ook buiten school in contact te blijven met leeftijdsgenootjes, waardoor zij zich ook meer thuis voelen. The Little Gym biedt lessen voor kinderen van 10 maanden tot 12 jaar, dus ook tijdens schooltijd kunnen ouders hier terecht met jongere broertjes/zusjes. Vanwege het internationale en unieke karakter van The Little Gym zullen ouders en kinderen zich hier snel thuis voelen, nieuwe contacten maken en veel mooie (leer)momenten gaan beleven.


Wil je meer weten over de International School Haarlem? Bekijk dan de website met alle informatie over de visie van de school. Hier vind je eveneens praktische informatie zoals adresgegevens en lestijden.

Ook voor kinderen van niet-expats

Ben je geen expat, maar wil je jouw zoon of dochter op een leuke, verantwoorde wijze laten sporten? Je kind is van harte welkom bij The Little Gym, de eerste introductieles is gratis! Bekijk online ons lesrooster en onze vakantieprogramma’s.


Herfstvakantie: een programma vol avontuur!

De herfstvakantie is van maandag 23 oktober t/m zondag 29 oktober. 

Geef je kind op voor een ochtend, middag, een hele dag of een aantal dagen! Reserveren kan volledig flexibel.
Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!

Zowel voor leden als niet-leden!

Het programma loopt van dinsdag tot en met vrijdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.

Tijden
Dinsdag & donderdag: 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00
Woensdag & vrijdag  : 9:00 tot 12:00

Meer informatie vind je op onze speciale flyer. Reserveer snel een plek want de beschikbaarheid is beperkt en dagen raken snel vol.

KLIK HIER voor onze flyer met prijsinformatie

Email_Header_Spring_Camps (1)

OPEN HUIS op zaterdag 16 september a.s. van 15:00 - 16:30uur

Zijn jij en je kindje(s) nog niet bekend met The Little Gym en wel nieuwsgierig naar ons programma, onze faciliteit en wat al die andere ouders toch zo leuk aan ons vinden?

Speciaal voor ouders met kinderen tussen de 10 maanden - 5 jaar organiseren wij een middag vol plezier, sport & spel!

Kom gezellig naar ons OPEN HUIS op zaterdag 16 september van 15:00uur - 16:30uur.

Entree is gratis en we voorzien je tijdens je bezoek graag van aanvullende informatie. Ook kan je die middag meteen een proefles inplannen om het The Little Gym gevoel echt te ervaren!

Tot dan!


Images TLGH a.s.

Blijf in beweging tijdens de ZOMER!

Facebook_Cover_Summer_Camps_This-Summer-at-TLG

De zomervakantie start op maandag 24 juli en loopt t/m zondag 3 september


Geef je kind op voor een ochtend, middag of hele dag, een aantal dagen of meerdere weken! Reserveren kan volledig flexibel. Ons programma biedt kinderen een heerlijke uitlaatklep voor hun tomeloze energie. Hindernisbanen, spelletjes, gymnastiek, springkussen, muziek en knutselen zorgen voor voldoende uitdaging en plezier!


Zowel voor leden als niet-leden
!

Het zomerprogramma loopt van dinsdag tot en met donderdag. Uw kind kan de hele dag komen (u zorgt zelf voor een lunchpakket) of halve dagen van 9 tot 12 uur en/of
van 13 tot 16uur. Een tussendoortje en drinken in de ochtend en middag zijn inbegrepen.


Tijden

Dinsdag tot en met donderdag

9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 16:00

Bekijk het rooster en de thema's voor de zomer camps hier!


Zomerlessen

Gedurende de bovengenoemde zomerperiode bieden we elke zaterdag een aantal van onze reguliere lessen aan voor kinderen van 10 maanden tot 5 jaar. De lessen kunnen tijdens de 6 zomerweken naar voorkeur worden ingepland en per les worden betaald. 


Blijf in beweging tijdens de ZOMER!Meld je nu aan voor het nieuwe seizoen!

A_new_season_at_TLG_NL

Op 4 september gaat het nieuwe seizoen van start! Na een heerlijke zomer vol vakantieprogramma's en lessen is ons team helemaal klaar om jou en je kindje(s) te verwelkomen in onze lessen.

Het seizoen loopt t/m 22 juli 2018. Je kan je inschrijven per semester.
Het eerste semester loopt van 4 september t/m 18 februari 2018.

Kom kennismaken voor of tijdens de zomer zodat je zeker bent van een plekje in het nieuwe seizoen! Onze huidige leden staan al ingeschreven dus sommige lessen zullen snel vol zijn.

Boek vandaag nog je introductieles! Bekijk hier ons lesrooster en kies de les/dag die het beste past bij jouw kind en jouw wekelijke agenda.

Bel 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.

SHOW WEEK


Show-week_Facebook_Cover_Pink_2016-2017

Vlak voor het einde van dit seizoen, in de week van woensdag 5 juli t/m dinsdag 11 juli, is het weer tijd voor de meest feestelijke week van het jaar, de Show Week!

De komende periode zijn kinderen druk bezig met de voorbereidingen voor deze speciale en feestelijke les!

Tijdens hun Show les ontvangt elk kind een medaille van The Little Gym, als waardering voor hun individuele inzet, prestaties en vooruitgang!

We nodigen ouders, opa's & oma's, vrienden, familie & buren uit om deze viering bij te wonen tijdens de les van jouw kind. Vergeet je camera niet!

Houd er ook rekening mee dat inhaallessen in principe alleen nog ingehaald kunnen worden tijdens ons huidige semester wat loopt t/m 23 juli. Staan er nog inhaallessen open? Kom dan even langs de balie om een les in te plannen zodat jouw kindje nog even extra kan oefenen voor zijn/haar Show les! Mocht inhalen echt niet lukken, kom dan ook even langs de balie om samen naar de mogelijkheden te kijken.


Alléén voor leden: De voorrangsinschrijving voor het volgend schooljaar gaat van start!!

Facebook_Priority-Enrolment_Dutch

Van dinsdag 13 juni a.s. tot en met zondag 25 juni krijgen leden weer de mogelijkheid om met voorrang en tegen een aantrekkelijke prijs een plekje te reserveren voor het komende schooljaar 2017-2018.

Deze 2 weken verzekerd leden van een plekje in de meest populaire lessen. Houd er rekening mee, wie het eerst komt wie het eerst maalt. Na zondag 25 juni is inschrijving ook mogelijk voor nieuwe leden en ouders die op de wachtlijst staan.

Heb je vragen over welke les het beste past bij jouw kind? Is hij/zij toe aan een volgende groep? Of gaat jouw Bengel na de zomer naar school? Wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden!

Kom naar ons toe in de lobby, of.....

Bel ons op 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu


Een onvergetelijke verjaardag bij The Little Gym (1 tot 12 jaar)

TLG_BirthdayGirl_Cake

Geef ze dit jaar een feest wat ze nooit zullen vergeten!

De jarige job en zijn of haar vrienden hebben The Little Gym® helemaal voor zichzelf om spelletjes te doen, te dansen op muziek en om leuke activiteiten te doen die speciaal voor hen zijn voorbereid. Elk feestje wordt geleid door onze professionele instructeurs en in de vrolijke, kleurrijke omgeving zorgt ons enthousiaste team ervoor dat het feestje helemaal gesmeerd verloopt.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de voorbereidingen of het opruimen na afloop. We zorgen voor alles, zodat ook u op uw gemak met volle teugen kunt genieten van het feest.

Laat het maar aan ons over om er een onvergetelijke dag van te maken! 

Wij bieden onze verjaardagsfeestjes aan op zaterdag en zondag.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kunt u ons bellen op 023 - 5767 316 of mail naar haarlem@thelittlegym.eu.