Translate

EN NL

ourStoryHeader
 
 

Haarlem_Owner_IritsiaIritsia van 't Wout

Eigenaar

Nog niet zo lang geleden leefde ik uit een koffer. Ik heb ruim 7 jaar gewoond en gewerkt op constructieterreinen in het buitenland waaronder in Aruba, Canada en China. Mijn leven als architectonisch ontwerpster kon niet meer verschillen van het leven wat ik nu leid.

Een vakantie in 2008 naar huis zorgde voor een grote verandering. Ik ontmoette een super leuk man en dacht: ‘Hmmm, zo’n man kom je niet op elke hoek van de straat tegen’. En dus besloot ik mijn werk als architectonisch ontwerpster af te bouwen en terug te keren naar Nederland om daar een toekomst op te bouwen met Michiel.

Na de geboorte van onze eerste dochter, Kiki (28 februari 2011) begon het weer te kriebelen en kreeg ik weer de behoefte aan avontuur en uitdagingen in combinatie met het ondernemersbloed wat ik bezit. Via via kwam ik in contact met The Little Gym. Een geweldig concept waarmee ik veel van wat ik in mijn leven belangrijk vind kon combineren. Met The Little Gym kon ik een plek creëren voor kinderen om te groeien, zich te ontwikkelen, plezier te maken en kind te zijn.

Een plek waar we ouders het beste van het beste bieden terwijl we hun kostbaarste bezit een voorsprong in het leven geven. Met Kiki heb ik lessen gevolgd bij The Little Gym Amsterdam en wat genoot ik van haar ontdekkingstocht, haar manier van bewegen en de ondersteuning die ik haar hierin kon geven. Het versterkte mijn band met haar omdat ik haar op een andere manier meemaakte dan in het dagelijkse leven.

In januari 2014 opende ik The Little Gym Haarlem. Vandaag de dag verwelkomen we wekelijks bijna 300 gezinnen met hun kinderen die ook die bijzondere ervaring meemaken die ik destijds met Kiki meemaakte. Inmiddels ben ik nog een dochter rijker, Lilou (29 januari 2015) en ook zij geniet elke week van haar les met papa.

We zijn zo trots dat we gezinnen dat wekelijkse uurtje quality time kunnen bieden. Een moment van plezier, ontspanning, verbinding en ontwikkeling. Even weg van de dagelijkse beslommeringen. Sommige ouders vertellen ons dat ze in dat uurtje meer leren over hun kind dan in de rest van de week. Dat komt doordat we een plek creëren waar elk kind zichzelf kan zijn. We geven om ze en dagen ze uit, proberen ze het vertrouwen te geven om uit hun comfort zone te stappen, zelfvertrouwen op te bouwen en ze sterker te maken. Elk kind is anders, ze hebben sterke en minder sterke punten, en wij houden van al die punten. En die liefde krijgen we dubbel en dwars terug!

Een moeder vertelde ons dat haar dochter elke avond vraagt of morgen een TheLittleGym dag is. Op een avond, dit was de avond voordat zij weer naar The Little Gym mocht, stopte die moeder haar dochter in bed. Ze had haar dochter een pyjama aangedaan maar de volgende ochtend werd het meisje wakker in haar Gym outfit. Ze had zich nog voor het slapen gaan omgekleed zodat ze er de volgende dag klaar voor zou zijn.

Ik voel me bevoorrecht om zo’n positieve en bijzondere rol te mogen hebben in het leven van kinderen en ik ben ouders dankbaar dat ze mij die kans geven.

Iritsia van ‘t Wout
Eigenaar – The Little Gym Haarlem